Showroom accessoires

De collectie sjaals van BO’VIE is heel uitgebreid. We bieden sjaals in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Voor een goed overzicht van de volledige collectie kunt u terecht in onze showroom in Oostkamp, niet ver van Brugge. Hier ontvangt zaakvoerster Kristien u met open armen. Ze laat u niet alleen de collectie zien, maar denkt ook proactief met u mee en helpt u met het selecteren van de items die het best passen bij uw winkel en doelgroep. Als doorwinterde mode- en marketingexpert kan ze u zelfs coachen naar een hogere omzet.

 

Bij u in de winkel

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen? Zaakvoerster Kristien komt graag bij u langs. Ze brengt de accessoires gewoon mee naar uw winkel. Het voordeel is dat u de sjaals dan direct in uw winkel of etalage kunt zien en zo beter een keuze kunt maken. Op deze manier krijgt Kristien ook een beter beeld van uw winkel, merk en clientèle, en kan ze u helpen met het selecteren van de sjaals die het best passen bij uw doelgroep.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de volledige collectie sjaals van BO’VIE? Breng een bezoek aan onze showroom vol accessoires en laat u inspireren. Maak vandaag nog een afspraak met Kristien

Showroom: Hazelaarstraat 9 /  8020 Oostkamp    
Open : ma-di-wo-do-vr  
10u30 -11u30  14u30-16u30

 

 

 

 

 

Openingsuren